HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  Grondbeginselen human resource controlling

  Ziet u de human resources alleen als een kostenpost of vindt u dat de human resources ook een toegevoegde waarde voor uw organisatie hebben? Vindt u het belangrijk om de taal van het management te spreken en uw rapportages in cijfers uit te drukken? Wanneer uw antwoord op deze vragen 'ja' is, introduceren we in dit artikel human resource controlling (HR-controlling). Een gangbare definitie van HR-controlling is een geïntegreerde managementmethode voor de optimalisatie van de efficiëntie en de effectiviteit van het human resource management, de human resource-afdeling (HR-afdeling) en de human resources. Het gebied bestaat uit een overlap tussen het human resource management en controlling en kent verschillende doelstellingen die onder andere in dit artikel verduidelijkt worden.

  In dit artikel:

  • Doelstellingen HR-controlling
  • Indeling HR-controlling

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.