HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  HR-scorecard organisatiebreed

  De HR-scorecard kan worden ontwikkeld voor de toegevoegde waarde van de human resources in de organisatie of sec voor de toegevoegde waarde van de HR-afdeling. Hier wordt de HR-scorecard ontwikkeld voor de toegevoegde waarde van de human resources in de organisatie. Deze HR-scorecard kan worden ontwikkeld aan de hand van vijf stappen. De eerste stap is het duidelijk omschrijven van de organisatiestrategie. De tweede stap het aantonen dat de human resources een strategische rol in de organisatie kunnen vervullen. De derde stap is het op de strategiekaart aangeven welke bijdrage de human resources kunnen leveren. De vierde stap is het strategische HR-meetsysteem ontwerpen. Tot slot wordt in de vijfde stap het scorecardmanagementsysteem geïmplementeerd.

  In dit artikel:

  • HR-scorecard voor toegevoegde waarde human resources

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.