HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  HR-scorecard voor HR-afdeling

  De HR-scorecard kan worden ontwikkeld voor de toegevoegde waarde van de human resources in de organisatie of sec voor de toegevoegde waarde van de HR-afdeling. Hier wordt de HR-scorecard ontwikkeld voor de toegevoegde waarde van de HR-afdeling in de organisatie. Ook deze HR-scorecard kan worden ontwikkeld aan de hand van vijf stappen. De eerste stap is het duidelijk omschrijven van de organisatiestrategie. De tweede stap is aantonen dat de HR-afdeling een strategische rol in de organisatie kan vervullen. De derde stap is op de strategiekaart aangeven welke bijdrage de HR-afdeling kan leveren. De vierde stap is het strategische HR-meetsysteem ontwerpen. Tot slot wordt in de vijfde stap het scorecardmanagementsysteem geïmplementeerd.

  In dit artikel:

  • HR-scorecard voor toegevoegde waarde HR-afdeling

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.