HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  HRM-businesscase: stappenplan

  Bureau Berenschot omschrijft een businesscase als 'een cijfermatig onderbouwd plan voor nieuwe investeringen en projecten, met uitdrukkelijke aandacht voor de kosten en opbrengsten, kansen en risico's'. Zo'n businesscase kan ook worden opgebouwd voor HRM-projecten. Om een HR-businesscase op te bouwen wordt een stappenplan doorlopen, wat overigens hier uitgebreider is dan de drie fasen die in het artikel HRM businesscase: soorten en fasering zijn beschreven. Dit stappenplan is doorspekt met ken- en stuurgetallen, zodat het project of de investering eerder op de commitment van het management kan rekenen. Het stappenplan is gebaseerd op het werk van dr. J. Sullivan en geïllustreerd aan de hand van een zuiver fictief HR-voorbeeld.

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.