HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  HR-strategie: kansen voor het oprapen of onbereikbare goede voornemens?

  'HR-strategie: het komt er gewoon niet van. We hebben het te druk, het heeft geen prioriteit, we zijn net bezig met een reorganisatie.' De intentie is duidelijk, strategisch personeelsbeleid wordt immers door 59 procent van de respondenten van het ken- en stuurgetallenonderzoek editie 2010 als HR-prioriteit genoemd. Voor 2011 noemt zelfs 83 procent van de respondenten dit als verwachte prioriteit. Helaas blijft het nog te vaak bij een goed voornemen. Dit komt onder meer omdat personeelsadviseurs aangeven dat ze zich te weinig bezig kunnen houden met de organisatiekant. Enerzijds doordat de vraagstukken niet aan hen worden voorgelegd, aan de andere kant omdat ze zichzelf hiervoor onvoldoende geschikt vinden. Waarom HR-strategie juist nu een goede zet is, kunt u teruglezen in dit artikel.

  In dit artikel:

  • Organisatiekundige kennis
  • HR-businesspartner
  • Maatwerk

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.