HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  HRM als motor van innovatie

  Innovatie heeft aantrekkingskracht. Mensen die zich met nieuwe ideeën en producten bezighouden, worden vaak bewonderd door hun omgeving. Waar de omgeving de adem inhoudt of de briljant bedachte ideeën of producten gaan slagen in de dagelijkse praktijk, werpt de innovator zich met volle overtuiging op de implementatie. Toch faalt menig innovatief idee en verdwijnt net zo snel uit het gezichtsveld als het is gekomen. De kunst is om innovatie onderdeel te laten worden van de werkelijkheid, toegankelijk te maken voor het publiek. Wij onderscheiden drie vormen van (technologische) innovatie: product-, proces- en marktinnovatie. Wat deze drie vormen precies zijn en wat dit betekent voor het werkterrein van HR, leest u in dit artikel.

  In dit artikel:

  • Vormen van innovatie
  • Bevorderen van innovatiekracht binnen een organisatie
  • Innovatief vermogen van HRM
  • Investering in HR-innovatie

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.