HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  Omarm de dynamiek, organiseer wendbaarheid

  Nederland organiseert op een andere manier. Uit de resultaten van het ken- en stuurgetallenonderzoek editie 2010 blijkt dat HR-adviseurs en -managers voorspellen dat het afstoten van organisatieonderdelen en outsourcing van bedrijfsprocessen meer prioriteit krijgt in hun organisaties. Tegelijkertijd voorspellen zij dat formatie- en personeelsplanning de komende twee jaar fors dalen in prioriteit. De conclusie: het organisatiemanagement richt zich en gaat zich meer richten op een andere manier van organiseren. Management plant niet meer voor de toekomst, maar organiseert voor de toekomst. De keuze van organisatiestructuur vraagt om integraal verandermanagement. HRM moet onderdeel uitmaken van deze aanpak, maar dit is in Nederland nog lang niet altijd het geval. Het hoe en waarom HRM hiervan deel uit moeten maken, leest u in dit artikel.

  In dit artikel:

  • Dynamiek
  • Wendbaarheid
  • Rol van HRM
  • Omarm de dynamiek

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.