HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  Perspectieven op HR-strategie

  Strategie is het antwoord op de vraag hoe een organisatie haar doelen gaat bereiken. Daarvoor zijn de mensen in de organisatie de belangrijkste succesfactor. Alleen door goed gebruik te maken van hun kennis, vaardigheden en creativiteit kan een organisatie haar strategie verwezenlijken. Een HR-strategie is nodig om alles wat mensen meebrengen, goed te benutten. De strategie moet daarom ook goed passen binnen de organisatie. Om dit te verwezenlijken zijn er verschillende methoden. Zo kunt u gebruikmaken van het klaver-6-model. Helaas conformeert de praktijk zich niet altijd aan de methoden, hoe beproefd ook. De voor- en nadelen van het vasthouden aan een methode leest u in dit artikel.

  In dit artikel:

  • Strategisch HR-management: een methode
  • Soms loopt het anders
  • Strategie in een dynamische context

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.