HR Strategie - Human resources in de boardroom
   


  Ken- en stuurgetallen online

  ken- en stuurgetallen online

   

  Inhoudsopgave

  Rol van meetbaarheid in HR-strategie

  Een HR-strategie draagt eraan bij dat mensen in organisaties zo goed mogelijk meehelpen de organisatiedoelen te verwezenlijken. Het opstellen van de strategie is het begin, maar zeker niet het eindpunt. Want hoe weten we dat de ingezette activiteiten datgene bewerkstelligen wat we voor ogen hebben? En als duidelijk is wat we bereiken, hoe maken we die resultaten zichtbaar? Hiervoor is het nodig om de vinger aan de pols te blijven houden. Alleen dan kan worden vastgesteld of de ingeslagen weg de juiste is. In de praktijk gebeurt dat nog te weinig. Dit is opvallend aangezien dit juist de manier is om de toegevoegde waarde van HR duidelijk te maken. In dit artikel wordt inzicht gegeven in de rol van meetbaarheid zoals blijkt uit het ken- en stuurgetallenonderzoek editie 2010 en bekeken welke rol het in de toekomst zou kunnen vervullen.

  In dit artikel:

  • HR toch strategisch ingezet?
  • Gebruik van meetbaarheid
  • Maatschappelijke resultaten van HRM
  • Toekomst van meetbaarheid

  Verder lezen? Log in of probeer Ken- en Stuurgetallen online 90 dagen uit

  Wilt u meer grip krijgen op uw HR-organisatie? Wilt u weten hoe uw HR-prestaties zijn, en dit vergelijken met concurrenten en branchegenoten?

   

  Met Ken- en Stuurgetallen online van HR Strategie i.s.m. Berenschot, kunt u uw prestaties eenvoudig meten, evalueren, vergelijken en presenteren. Nu 90 dagen zonder risico uitproberen!

   

  Inloggen

  Gebruikersnaam:
  Wachtwoord:

  Wachtwoord vergeten?
  Klik hier om uw wachtwoord op te halen.


  Heeft u vragen over inloggen?
  Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.